Chiropractor Rivium

Maak bij pijnklachten die samenhangen met de wervelkolom een afspraak bij IJssel Chiropractie. U heeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts nodig en u kunt vrijwel altijd direct bij ons terecht. Chiropractor A.H. Markus D.C. behandelt onder andere rugpijn, hoofdpijn, pijn aan uw schouders en bekkenproblemen. A.H. Markus D.C. is gediplomeerd chiropractor met meer dan 25 jaar ervaring in de behandeling van deze en andere klachten bij Rivium.

 

Wat doet een chiropractor?

Een chiropractor lokaliseert en behandelt blokkades in de wervelkolom. Tijdens de behandeling richt de chiropractor zich niet alleen op de plek waar de pijn zich bevindt, maar wordt rekening gehouden mende rest van het lichaam. Chiropractor A.H. Markus D.C. combineert de kennis van uiteenlopende vakgebieden – zoals manuele therapie, neurologie, röntgenologie en natuurlijk chiropractie – om een passende behandeling te komen. Waar nodig werken wij samen met andere specialisten.

 

Met welke klachten naar de chiropractor?

Bij IJssel Chiropractie kunt u terecht met verschillende pijnklachten:

  1. Pijn in de onderrug
  2. Bekkenproblemen
  3. Schouderpijn of pijn tussen de schouderbladen
  4. Nekpijn en/of hoofdpijn

 

Sommige van deze klachten gaan gepaard met uitstraling naar andere lichaamsdelen en in bepaalde gevallen is er sprake van een combinatie van problemen. Door snel een afspraak te maken met de chiropractor voorkomt u dat deze klachten chronisch worden.

 

Vergoeding door uw verzekeraar

Wist u dat chiropractische behandelingen vrijwel altijd vergoed worden door zorgverzekeraars, meestal in het aanvullende verzekeringspakket. U kunt dit nakijken op uw polisblad. Chiropractie vindt u meestal in de categorie alternatieve geneeswijzen of beweegzorg.

 

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de verzekeraar is het van belang dat de chiropractor is aangesloten bij een beroepsvereniging (zoals de Nederlandse Chiropractoren Associatie) en dat hij of zij staat ingeschreven bij de Stichting Chiropractie Nederland. Chiropractor A.H. Markus D.C. voldoet aan al deze eisen.

Afspraak zonder verwijzing

Maak direct een afspraak bij IJssel Chiropractie. U maakt zonder verwijzing een afspraak en kunt altijd binnen enkele dagen terecht op Akkerwinde 279 in Capelle aan den IJssel in de buurt van metrostation Rotterdam Schenkel. IJssel Chiropractie is bereikbaar op telefoonnummer 010-4513687. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier.

Call Now Button