Chiropractor ’s Gravenland

Woont u in ’s Gravenland en wilt u een afspraak maken bij een chiropractor in de buurt? Dan kunt u terecht bij IJssel Chiropractie. In onze praktijk behandelen wij uiteenlopende pijnklachten aan de rug, schouders, nek en het bekken. Door uw klachten bijtijds te behandelen voorkomt u dat deze chronisch worden. A.H. Markus D.C. is erkend chiropractor met ruim 25 jaar ervaring in het vak.

Vakkundig chiropractor

Chiropractor A.H. Markus D.C. heeft zijn diploma behaald aan een erkende universiteit. IJssel Chiropractie voldoet aan alle eisen die zorgverzekeraars aan ons stellen. Zo zijn wij lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA): de beroepsvereniging voor chiropractoren en beschikken wij over het keurmerk van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Dit betekent dat u in veel gevallen aanspraak kunt maken op een vergoeding voor uw behandeling.

Wanneer naar de chiropractor?

Wanneer u voortdurende pijn heeft in de onderrug, rond het bekken, tussen de schouderbladen, in de nek of het hoofd; dan is het aan te raden om een afspraak te maken bij IJssel Chiropractie. De bovenstaande problemen kunnen bovendien gepaard gaan met uitstralende zenuwpijn naar andere lichaamsdelen.

Hoe verloopt een behandeling?

De chiropractor richt zich tijdens de behandeling niet alleen op de plek waar de pijn zich bevindt, maar houdt rekening met het complete bewegingsapparaat; waaronder de gewrichten, wervels, spieren en het zenuwstelsel. De chiropractor lokaliseert blokkades in de wervelkolom en gaat vervolgens over op behandeling daarvan. Chiropractor Markus combineert kennis van verschillende vakgebieden, waaronder neurologische diagnostiek, röntgenologie en natuurlijk de chiropractische onderzoek- en behandeltechnieken die over de hele wereld met succes worden toegepast.

Vergoeding verzekering

Uw zorgverzekeraar betaalt in veel gevallen voor uw behandeling. Meestal valt chiropractie in het aanvullende verzekeringspakket, vaak in de categorie alternatieve geneeswijzen of beweegzorg. Check uw polisblad of neem contact op met uw verzekeraar om te bepalen op hoeveel behandelingen u recht heeft.

Direct een afspraak maken

Voor een afspraak in onze praktijk kunt u bellen met telefoonnummer 010-4513687. U maakt zonder verwijzing een afspraak en kunt altijd binnen enkele dagen terecht op Akkerwinde 279 in Capelle aan den IJssel in de buurt van metrostation Rotterdam Schenkel. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier.

Call Now Button