Chiropractor Rotterdam

Waar kunt u terecht met aanhoudende pijnklachten aan de rug, schouders, nek of het bekken als u woont in Rotterdam? Bij IJssel Chiropractie bieden wij altijd een passende behandeling. Chiropractor A. H. Markus D.C. is een erkend specialist met meer dan 25 jaar ervaring in het behandelen van klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Blijf niet te lang met uw klachten rondlopen: zo voorkomt u dat de pijn chronisch wordt.

 

Professionele chiropractor

Wanneer u kiest voor een chiropractische behandeling is het van groot belang dat u met een professionele chiropractor in zee gaat. A. H. Markus D.C. is een gediplomeerd chiropractor en beschikt over het keurmerk van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie  (NCA): de beroepsvereniging van chiropractoren. Wilt u zekerheid over een chiropractor? Check dan de status van de chiropractor op chiropractie.nl of bij de combinatie NCA-SCN.

 

Behandeling chiropractie

Bij een chiropractische behandeling wordt het hele lichaam betrokken, waaronder gewrichten, wervels, spieren en het zenuwstelsel. De wervelkolom staat hierbij centraal. Blokkades in de wervelkolom leiden in veel gevallen tot uitstralende pijn in andere delen van het lichaam. De chiropractor lokaliseert blokkades en behandelt deze vervolgens. Chiropractor Markus combineert kennis van verschillende vakgebieden, waaronder neurologische diagnostiek, röntgenologie en natuurlijk de chiropractische onderzoek- en behandeltechnieken die over de hele wereld met succes worden toegepast.

 

Wanneer een afspraak maken?

Maak een afspraak met een chiropractor als u last heeft van één of meer van de onderstaande problemen, al dan niet met uitstralende pijn naar andere delen van het lichaam.

 

  1. Rugpijn
  2. Schouderpijn
  3. Pijn tussen de schouderbladen
  4. Nekpijn
  5. Hoofdpijn
  6. Bekkenpijn

 

Kosten behandeling

Een chiropractische behandeling wordt vaak vergoed door de verzekeraar. Chiropractie valt meestal in het aanvullende verzekeringspakket (meestal in de categorie alternatieve geneeswijzen of beweegzorg). Check voor duidelijkheid uw polisblad of neem contact op met uw verzekeraar. IJssel Chiropractie voldoet aan alle eisen die zorgverzekeraars aan ons stellen.

Chiropractor afspraak

Bel 010-4513687 voor een afspraak met IJssel Chiropractie.U maakt zonder verwijzing een afspraak en kunt altijd binnen enkele dagen terecht op Akkerwinde 279 in Capelle aan den IJssel in de buurt van metrostation Rotterdam Schenkel. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier.

Call Now Button