Chiropractor Lage Land

Maak bij aanhoudende klachten aan de wervelkolom een afspraak met IJssel Chiropractie: uw vertrouwde chiropractor in Lage Land en omstreken. U kunt onder meer bij ons terecht met aanhoudende rugpijn, hoofdpijn, schouderpijn of bekkenproblemen. Door bijtijds een een afspraak te maken met een chiropractor voorkomt u dat uw klachten chronisch worden. A.H. Markus D.C. is een erkend en geregistreerd chiropractor met ruim 25 jaar ervaring.

Wanneer een afspraak maken?

Maak een afspraak met IJssel Chiropractie als u last heeft van één of meer van de onderstaande klachten:

  1. Pijn in de onderrug; al dan niet met uitstraling naar been, voet of knie
  2. Bekkenproblemen; al of niet met uitstraling
  3. Pijn tussen de schouderbladen; met of zonder uitstraling
  4. Een zere schouder waar u langdurig last van heeft
  5. Nek- en/of hoofdpijn, al dan niet met uitstraling naar schouder en arm

Professionele behandeling

Bij chiropractische behandelingen staat de wervelkolom en alles wat daarmee samenhangt centraal. De chiropractor lokaliseert en corrigeert blokkades in de ruggengraat. Veel patiënten hebben uiteenlopende klachten. Bij IJssel Chiropractie nemen wij de tijd om al deze klachten door te nemen en hiervoor een behandeling op te stellen. Chiropractor Markus combineert kennis van verschillende vakgebieden, waaronder neurologische diagnostiek, röntgenologie en natuurlijk de chiropractische onderzoek- en behandeltechnieken die over de hele wereld met succes worden toegepast.

 

Vergoedingen verzekeraar

Bij de meeste ziektekostenverzekeraars vallen chiropractische behandelingen in het aanvullende pakket, vaak in de categorie alternatieve geneeswijzen of beweegzorg. Voorwaarde voor een vergoeding van uw verzekeraar is wel dat uw chiropractor is aangesloten bij een beroepsvereniging en de Stichting Chiropractie Nederland.

Erkende Chiropractor

Chiropractor A.H. Markus D.C. is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie  (NCA): de beroepsvereniging van chiropractoren. A.H. Markus D.C. beschikt daarnaast over het keurmerk van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). IJssel Chiropractie voldoet hiermee aan alle eisen van zorgverzekeraars.

Afspraak maken

Woon u in Lage Land en omgeving en wilt u een afspraak maken bij IJssel Chiropractie? U maakt zonder verwijzing een afspraak en kunt altijd binnen enkele dagen terecht op Akkerwinde 279 in Capelle aan den IJssel in de buurt van metrostation Rotterdam Schenkel. IJssel Chiropractie is bereikbaar op telefoonnummer 010-4513687. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier.

Call Now Button