Chiropractor Kralingen

Een afspraak maken met een chiropractor in de buurt van Kralingen? Neem dan contact op met IJssel Chiropractie in Capelle aan den IJssel. U kunt zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht met klachten als aanhoudende rugpijn, schouderpijn, nekpijn en bekkenproblemen. Chiropractor A.H. Markus D.C. behandelt klachten die samenhangen met de wervelkolom. A. H. Markus D.C. is een geregistreerd chiropractor met meer dan 25 jaar ervaring.

 

Professioneel chiropractor

Wanneer mag iemand zichzelf chiropractor noemen? Een professioneel chiropractor heeft zijn of haar diploma behaald aan een erkende universiteit. Zorgverzekeraars stellen strenge eisen aan chiropractoren om hun behandelingen in aanmerking te laten komen voor een vergoeding. Zo dient de chiropractor aangesloten te zijn bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en te beschikken het keurmerk van de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Chiropractor A.H. Markus D.C. voldoet aan al deze eisen.

 

Wanneer een afspraak maken?

Bij aanhoudende pijn in de onderrug, bekkenproblemen, pijn tussen de schouderbladen, een zere schouder, nek- en of hoofdpijn is het slim om een afspraak te maken bij IJssel Chiropractie. Soms is er ook sprake van een uitstralende pijn naar andere delen van het lichaam, bijvoorbeeld naar de benen of de lies. Blijf niet te lang rondlopen met uw klachten: zo voorkomt u dat deze op den duur chronisch worden.

 

Behandeling IJssel Chiropractie

Bij IJssel Chiropractie bent u altijd verzekerd van een professionele chiropractische behandeling. Chiropractor A.H. Markus D.C. richt zich tijdens de behandeling niet alleen op de plek waar de pijn zich voordoet, maar houdt ook rekening met andere delen van het lichaam; zoals gewrichten, wervels, spieren en het zenuwstelsel. De chiropractor lokaliseert blokkades in de ruggenwervel en gaat vervolgens over op behandeling. Hierbij wordt eveneens kennis van andere vakgebieden als neurologie en röntgenologie toegepast.

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Behandelingen bij IJssel Chiropractie worden in de veel gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar, meestal zit chiropractie in het aanvullende pakket. Chiropractie valt meestal in de categorie alternatieve geneeswijzen of beweegzorg. Check uw polis of neem contact op met uw verzekeraar om dit te controleren.

Bel of mail voor een afspraak

Voor een afspraak bij IJssel Chiropractie kunt u bellen met telefoonnummer 010-4513687. U maakt zonder verwijzing een afspraak en kunt altijd binnen enkele dagen terecht op Akkerwinde 279 in Capelle aan den IJssel in de buurt van metrostation Rotterdam Schenkel. U kunt ons ook bereiken door het invullen van het contactformulier.

Call Now Button